New International Business

New International Business

Despre companie

Gamă extinsă de materiale pentru toate tipurile de proiecte de construcții

New International Business se bazează pe un bun management intern și pe o structură specializată care acoperă diverse domenii, reușind astfel să ofere echipamente și materiale de construcție de calitate profesională.

De la echipamente de construcții și până la materiale de construcții exterioare și interioare, ne străduim să răspundem la nevoile și cerințele clienților și să contribuim la buna desfășurare a proiectelor de construcții prin reducerea volumului de muncă și prin scurtarea perioadelor de construcție.

Gamă amplă

Combinăm experiența îndelungată cu propria noastră rețea de parteneriate pentru a comercializa o gamă extinsă de materiale de construcții.

Capabilități de aprovizionare

Punem la dispoziția clienților o linie de aprovizionare cu materiale de construcții de încredere atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ.

New International Business

Progresele noastre în ultimii 14 ani

 • 15 August 2008

  Înființarea companiei

  New International Business a început ca o mică afacere de familie în urmă cu 14 ani, hotărâți să fim mereu în fruntea industriei construcțiilor.
 • 9 Octombrie 2014

  Transformarea companiei

  Am fructificat următorii 6 ani pentru a ne transforma într-o companie dinamică care oferă soluții personalizate și materiale de construcție performante.
 • 12 Aprilie 2018

  Extinderea gamei de produse

  Încă de la începutul activității, ne-am axat pe criterii foarte specifice, precum eficiență, valoare, calitate, rapiditate și siguranță. Am reușit astfel să ne diversificăm în permanență gama de produse și să atragem un număr tot mai mare de clienți.
 • În prezent

  Servicii adaptate clienților

  Putem spune că în prezent parcurgem întreaga lume pentru a găsi materiale de construcții de calitate ridicată pe care le solicită clienții noștri la prețul corect. New International Business poate asigura și furniza în mod fiabil materiale și produse care satisfac nevoile clienților săi.

New International Business

Cum se desfășoară colaborarea cu noi

Colectarea informațiilor

După contactul inițial, echipa noastră alcătuită din specialiști colectează toate informațiile necesare despre proiectele de construcții în care sunteți implicat.

Ofertare

În urma analizării tuturor caracteristicilor proiectului, vă înaintăm o ofertă de produse și servicii avantajoase, ținând cont de informațiile primite și de cantitatea implicată. Dacă vom considera necesar, vom propune soluții personalizate sau vom sugera alternative mai rentabile.

Livrarea produselor

Valorificând rețeaua noastră diversă de parteneriate cu producători de materiale de construcții, New International Business poate livra o serie întreagă de produse în mod fiabil și eficient.

Despre activitatea noastră

Ne concentrăm asupra viitorului

În timp ce continuăm să respectăm principiile care stau la baza activității noastre încă de la fondarea companiei, ne angajăm, de asemenea, să ne perfecționăm obiectivele și să ne concentrăm cu mai multă atenție asupra viitorului.

Cu o viziune amplă, cu o strategie contemporană și cu atenția îndreptată asupra tehnologiei și inovației, continuăm să ne extindem gama de produse și să stabilim noi standarde industriale care depășesc în mod constant așteptările cele mai exigente ale clienților noștri.

New International Business lucrează după un sistem de valori care plasează responsabilitatea, calitatea și integritatea deasupra tuturor practicilor și principiilor de afaceri. Procedând astfel, am construit o cultură a companiei care furnizează produse și servicii excepționale, rămânând în același timp responsabili social, etici și corecți în tot ceea ce facem.

Desfășurându-ne activitatea în această manieră, am dobândit încrederea clienților noștri, a partenerilor noștri și a comunităților în care activăm.

Deși, în prezent, suntem o companie dinamică care a acumulat suficientă expertiză și care furnizează servicii diversificate și materiale de construcție din ce în ce mai inovatoare, suntem unici în capacitatea noastră de a rămâne activi, prompți, dedicați și implicați în modul în care ne desfășurăm activitatea. Astfel, credem noi, ne diferențiem de celelalte companii care oferă servicii și produse similare.

În ciuda competenței și succesului nostru, suntem pentru totdeauna conectați la principiile care au stat dintotdeauna la baza companiei noastre.

Piața de astăzi a construcțiilor necesită un lanț de aprovizionare fluid și eficient, cel mai mic cost de livrare și acces facil la factorii de decizie care controlează succesul și finalizarea proiectului. Clienții noștri înțeleg aceste criterii și se bazează în mod constant pe produsele și serviciile de calitate de care au nevoie. Încă de la înființarea companiei și până în prezent, ne rafinăm activitatea pentru a ne deservi strategic clienții.

De la echipamente, materiale de construcții exterioare și interioare și până la soluții personalizate, ne dedicăm în totalitate proiectelor de construcții desfășurate de clienții noștri.

Call Now Button